2015-02-18

Dagen i frågor

Dagens frisyr: Har haft utsläppt hår under dagen, men det är både trassligt efter skolan och lite smått ivägen så nu är det uppsatt i en tofs. 
Dagens kläder: I skolan var det en svart blus, cargo-byxor och ett par svarta skor, men även detta har bytts bort nu när jag är hemma.
Dagens mat: Två limpmackor till frukost, kycklinggryta till lunch, te och choklad till fika och en middag beståendes av pasta, tomatsås och bacon. 
Dagens händelse: Lämnade in mina individuella val, känns så konstigt att få välja några av skolämnena jag ska ha under nästa och nästnästa år. 
Dagens planer: Mina planer för dagen var bara att gå i skola.
Dagens vill ha: Sportlov och lite nya grejer till mitt rum.
Dagens roligaste: Mentortiden var inställd så på håltimmen/ lunchrasten var vi några som gick hem till Hedda och drack te, åt choklad och kollade Vampire Diaries, det var väldigt mysigt. 
Dagens tråkigaste: Inte hänt något speciellt tråkigt, men jag kan inte påstå att jag riktigt njöt av en 3h lång franska-lektion. 
Dagens komplimang: Att jag luktar gott
Dagens längtan: Jag vill resa! Längtar till i sommar då det blir Grekland med familjen samt till att kunna resa utomlands med kompisar. 
Dagens musik: Disney-musik! I princip det enda jag lyssnat på de senaste veckorna.
Frågorna är härifrån

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar