2015-02-16

16 februari

JAG HAR VÅRKÄNSLOR. Vilket kanske är väldigt dumt eftersom det mycket väl kan snöa imorgon since it's Sweden. Men jag blir i alla fall lite lycklig när det är ljust på morgonen när jag åker till skolan kl. 07.15. Hela vintern har det varit mörkt när jag åkt och mörkt när jag kommit hem dock har jag inte jättemycket problem med det eftersom jag alltid gillat mörker men ändå.

Annars har dagen sett ut som följande, vi slutade tidigt idag i skolan precis som varje måndag. Sedan skyndande jag mig till slussen eftersom jag annars alltid brukar komma dit en minut efter bussen gått och då måste vänta i ca 10 min (nästan ingen verkar sympatisera med mig men att vänta i 10 min är inte roligt). Sedan pluggade jag en stund, både till svenska-presentationen och biologiprovet imorgon, innan jag åkte till tandläkaren. Det var andra gången i mitt liv som jag gick till tandläkaren ensam för andra gången i mitt liv. Jag hade inga hål vilket också beror lite på min tandläkarskräck, för mig tar det ofta ca 10-15 min att borsta tänderna p.g.a. min noggrannhet.

Nu ska jag fortsätta plugga. Som vanligt lyckas lärarna inte sprida ut alla uppgifter så det blir ganska tjockt med prov, uppsatser o.s.v. innan loven (jag kan nästan lova att alla som går i skola kan känna igen sig). Ha en bra vecka, PUSS.
bilder från tumblr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar