2014-10-28

Höstlov

Asså höstlov <333 Superbra slut på veckan och bra början på lovet. I fredags var det halloween-firande i skolan och många var riktigt satsiga med sina utklädnader. Dessutom hade traditionsutskottet pyntat skolan och hängt upp godis på alla skåp, så cozy!

I lördags städade jag i princip hela dagen och i söndags hade jag tjejmiddag hos mig med Agnes, Amel, Lisen, Ellen, Nora och Nikol. Mötte upp dem vid bussen och så gick vi till mig där mamma hade hjälpt till med att fixa middag. Sedan åt vi och snackade hela kvällen. Nikol hade tagit med sig ett tjejkvälls-spel och vi hade det bara allmänt mysigt. Så tacksam över att jag hamnade i en klass med så underbara personer!

Bild från i fredags, jag var vampyr och det syns inte på bilden men jag hade gjort blodkärl under ögonen (inspirerat från vampire diaries).

1 kommentar:

  1. Feett snygg matilda, och gud vad bra att du trivs i din klass!! <3

    SvaraRadera