2014-09-30

update

Hej bloggen, lite länge sen men veckan var rätt intensiv. Insparken var i alla fall väldigt lyckad, var dock rejält trött efter (som tur var hade vi sovmorgon till 12 dagen efter). Fredagen var längre än längst, började 8.30 och slutade inte för än halv fem. 

Helgen var riktigt skön, har haft studiedag både måndag och tisdag så känner mig så utvilad. I lördags åkte jag med familjen för att shoppa lite inför hösten men fick inte med mig så mycket hem. Galet besviken på utbudet av kappor, allt var fuult. I söndags pluggade jag (#vrghelg) och igår åkte jag till mormor och morfar. Stannade över hos dom och kom hem för nån timme sen. 

Nu ska jag plugga franska, biologi och samhällskunskap och sen blir det dansklass. Hoppas ni fått en bra start på veckan alla ni i skolan <3333
Omg typ bara ett år sen, tiden går så fort. Förövrigt är det jul om typ mindre än tre månader. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar