2014-06-29

VRG och sommarjobb

Hej fina! Hur är det med er? Jag är rätt nöjd nu trots att det, p.g.a. det inte alls somriga vädret, inte alls känns som sommar. I fredags eftermiddag kom resultatet från gymnasieantagningen. Satt hela dagen och väntade på beskedet och när det tillslut kom kunde jag inte blivit gladare. Jag kom in på mitt förstahandsval, med en bra marginal dessutom. Så till hösten kommer jag gå på Viktor Rydberg, Natur inr. Natur/Sam. Tror att det kommer bli jättebra verkligen, skolan verkade helt perfekt när jag var där på öppet hus. 

I fredags fick jag dessutom bekräftat att jag fått sommarjobb, så imorgon ska jag börja jobba. Jättekul att det också fixade sig! Nu ska jag fixa lite inför imorgon, måste försöka lägga mig i vettig tid, även om jag lite halvt har vänt på dygnet nu under sommarlovet. 

Bild från några veckor sen, otroligt blek...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar