2014-06-25

Portes Beach

Hej igen Sverige. Jag hade turen att resa bort under midsommarveckan, som i princip var typ höst här hemma. Hade det jättemysigt i Grekland. Vi bodde på Portes Beach som låg på halvön Kassandra i Halkidiki. Kom hem i måndagskväll och det kändes som vanligt inte bra att landa i Sverige, även om min rygg gjorde ont efter den hårda hotellmadrassen, fast jag knappt hade haft internet på en vecka och trots att jag tröttnat på hotellets mat redan andra dagen.

Under resan gjorde vi inte så mycket utöver att ligga på stranden och bada. En dag åkte vi in till den närmsta staden, Nea Moudania. Den var dock inte så mycket att se, de flesta husen var nästan förfallna så efter att ha gått ett varv letade vi upp en taxi för att åka tillbaka till hotellet. Vädret var i princip perfekt, sånär som på en dag då det stormade i någon timme. Till och med jag lyckades bli lite brun(are).

Nu har jag packat upp min resväska och som vanligt hade jag bara användning för ungefär halva innehållet. Hoppas ni också haft en bra vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar