2013-03-03

Vårjackor: hiss/diss

Diss:
diss -nitar + skinn
Nitar på skinnjackor
Tyckte att det var fint förut men verkligen inte nu. Tycker att det ser rätt billigt ut och så blir det i princip inte snyggt till något. Lite för "småfjortis" för min smak. Har tröttnat på skinnjackor i allmänhet men om man ska köpa en skinnjacka så skulle jag satsa på en helsvart, alltså utan silvriga/guldiga detaljer, dragkedjor osv. samt en med rund hals, mycket finare!

Hiss:
hiss -ljusa jackor
Ljusa jackor
Om man ska köpa en vårjacka tycker jag absolut att man ska satsa på en ljusare jacka. Tycker att det är fint med beiga/ljusbruna jackor, både mocka, skinnjackor och quiltade jackor osv. Tycker att det ser riktigt fräscht ut istället för att gå runt i en svart/mörj jacka, dessutom snyggare till jeans enligt mig. 

Tänkte prova att göra en liten hiss/diss, vad tycker ni, vill ni att jag ska göra fler?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar