2013-03-06

today was a good day

 Ledsen babes för att jag inte har bloggat på några dagar, orkar inte komma på några lama bortförklaringar heller, haha! Gårdagen var faktiskt rätt bra, var väl ganska okej i skolan och så fick jag tillbaka ett matteprov som gick över mina förväntningar, made my day.

Idag slutade vi vid 13 för hemkumpan var inställd, niceee. Frida, Mildred och jag drog förbi donken och käkade lite och sen gick vi hem till Frida. Var meningen att vi skulle fixa en blogg åt Frida, men tiden går så fort när man har kul så det blev inget av det haha. Har varit sååå fint väder senaste dagarna också så humöret har varit på topp! Bra vecka so far om man bortser från allt plugg jag borde ta tag i, ska sätta mig en stund med franskan nu, PUSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar