2013-01-17

Litee om mig

Jag har inte hål i öronen.
Jag förstår inte hur man kan lyssna på House-musik (hehe Mildred och Frida...). Lyssnar ALDRIG på House om det inte ska vara "tagg"-musik ex när jag tränar osv. 
Det finaste som finns är "naturligt" blont hår, alltså typ mellanblont med lite slingor, som typ Rosie Hunington-Whiteley.
Jag tycker inte att Jeffrey Campbell's kan klassas som mode. Gillade dem för nåt år sen men Hatar dem.
Var helt ur form i tisdags när jag kom hem, var sjukt stressande att inte ha dans, har haft dans varje tisdag i ca 3-4år. Gick typ runt och undrarde vad jag skulle sysselsätta mig med för att inte bara gå runt i huset och kolla på klockan.


 Längtar efter att bli brun och kunna gå osminkad (utan att känna mig som en zzombiiie)

1 kommentar:

  1. Kära Matildis! Av alla fina bilder du tar och av alla fina bilder på dig som du har lagt ut på bloggen var nog den bild du hade nu, där du håller kaninen, den allra allra finaste! :) Vi ses på fredag! Hälsar Morbror Thomas

    SvaraRadera