2014-09-15

:'(((

Just nu känns det lite som att jag vill gömma mig under en sten fram till nästa val. För det första: Sverigedemokraterna. Att de höjde sitt resultat med 7,5 procentenheter och nu är tredje största partiet. Ja, det finns mycket som behöver förbättras kring invandringen men att stänga Sveriges portar är absolut ingen lösning. Att det kommer människor till Sverige med olika erfarenheter och kunskaper är jättebra. Många glömmer också gärna bort att svenskar också har varit emigranter i början av 1900-talet för att fly undan hungersnöden i Sverige, ungefär 1,3 miljoner svenskar flyttade till Nordamerika.  

För det andra är jag otroligt ledsen över att det blir regeringsbyte. Alliansen skötte jobbet riktigt bra och mitt förtroende för en socialistisk regering är under noll. Sossarnas politik är gammal och av det man hört i debatterna så verkar de inte ha svar på mycket. Dessutom vet man inte riktigt hur det kommer gå med de rödgröna eftersom de tycker väldigt olika och inte har gett besked innan på vilken politik de kommer föra. 

Jag tycker också att det är sorgligt att Reinfeldt avgår, han var så skicklig och jag kunde sitta klistrad framför TV:n under hans tal. Med andra ord kommer de kommande fyra åren bli spännande, för spännande. 

Världens finaste pin som jag burit sedan jag gick med i MUF förra veckan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar