2014-09-01

September

Hejsan hörrni! Idag är det 1:a september och sommaren har som vanligt gått lite för fort, känns som att det bara var nån vecka sen man tog av sig täckjackan. Personligen har jag dock inget emot hösten, jag tycker att hösten mest är mysig så jag tänkte lista lite grejer som jag ser fram emot med hösten. 
1. Att komma hem efter skolan och vara alldeles blöt och kall och bädda ner sig i soffa. 
2. Dricka te och varm choklad. 
3. Ha tjocka strumpor eller tofflor inomhus (jag gillar verkligen inte att gå barfota på golv, vilket man blir tvungen att göra på sommaren). 
4. På hösten kan man ha de snyggaste kläderna, det är inte för varmt eller kallt för att ha på sig det man vill.
5. Man kan tända ljus. Det har jag verkligen saknat lite under sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar