2014-09-08

moday

Bra start på veckan, måste verkligen säga att jag älskar mina måndagar. Hur nice är det inte att sluta 12.15 liksom? Annars har jag suttit och pluggat lite så att jag kan ta det lugnt ikväll istället för mamma och Maja kommer hem från Tyskland.

Imorgon däremot, inte lika chill. Slutar kl 17 imorgon men det gör inte mig något för vi ska ha partidebatt i skolan. Sååå exited, jag äääälskar politik verkligen (en såndär sak som många kanske inte skulle tro). Igår satt jag och såg duellen mellan Reinfeldt och Löfven och trots att det var en ganska lugn debatt så tycker jag att det är så underhållande (Löfvens pall dessutom, just hillarious). Dessutom har jag dansklass imorgon så jag kommer inte hem för än 19.30 och därav ingen uppdatering imorgon, men jag antar att ni är vana hehe.

 Oldie but not goldie though. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar