2014-06-13

sista skolavslutningen i grundskolan

Äntligen sommarlov och jag har gått ut grundskolan. Avslutningen var mycket fin, vi började vid halv elva i klassrummet och fick lite fika, fick tillbaka brev som vi skrev till oss själva i sexan och myste tillsammans. Sedan var det skolavslutning i kyrkan och sedan gick vi tillbaka till skolan där alla nior hade avslutningslunch. Det var fint fixat med god lunch och lärarna höll tal till oss. Varje år delar lärarna också ut ett "pris" till en tjej och kille ur varje klass och i år fick jag det priset, blev jätteglad över det!

Efter lunchen delades betygen ut i klassrummet och vi sa hejdå till alla, såklart var det massa gråt men det kändes som ett bra avslut ändå. Så nu har jag gått ut grundskolan, jag är nöjd med mina 332,5 poäng och jag är glad över att ha gått i en supermysig klass!
1,2 och 4 bilderna är från Amanda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar