2014-05-04

helgen

Men hej igen, var typ en månad sen jag bloggade men blev lite sugen på att göra det nu! Har varit på konstant bra humör i flera veckor och funderar på att dra igång bloggen igen nu under våren eftersom det känns som att det händer mer nu. 

I fredags hade jag i alla fall dansrepetition, från kl 15-20 och min dansgrupp dansade ungefär 15 minuter, lite smått ovärt men jaja. Efter det åkte jag hem och myste för min morbror var hos oss på middag, det var jättemysigt, Lördagen var riktigt bra, några ur klassen träffades hos Frida och åt middag, snackade och kollade på film. Vi såg "The Conjuring" och den var helt okej. Kom hem vid typ halv ett och gick och la mig. Idag har jag pluggat lite matte inför nationella proven som är i veckan, tror att det kommer gå bra faktiskt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar