2014-03-30

Helgen

Hade en superbra dag igår faktiskt, bästa helgen överlag på länge. Dagen började med en snabbis till Nacka med mamma och pappa för att kolla på lite grejer. Sen blev det bio med några ur klassen, vi såg Captain America faktiskt, det var ett under att vi fick biljetter med tanke på att vi kom till bion cirka 10 min innan filmen började. Filmen var väl okej, i princip 90% actionscener och riktigt ovärd att se i 3D. Sen åkte jag hem och kollade på film med min lillebror.
Idag har joggade jag och mamma, sen stretchade jag riiiktigt länge och satte mig i solen och drack en smoothie. Vädret är hur fint som helst, det var verkligen varmt idag. Nu har jag fixat semlor till mig och pappa. Tänkte också plugga lite, öva piano, gitarr och sång innan middagen. Hoppas ni hade en bra helg guys!
Amandas bild. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar