2013-08-20

Back to school

Första skoldagen avklarad. Måste säga att detta sommarlov kändes ovanligt kort, men också var det nog den bästa sommaren på väldigt länge! Hände så mycket roligt och det känns som jag har massa ny energi till i år. Har lovat mig själv att plugga mycket i år, har alltid haft ganska lätt för mig i skolan och så vilket har resulterat i nästan inget plugg, men i år ska jag plugga jättemycket! Nian känns ju ganska avgörande för framtiden och jag är inte orolig för att inte komma in på den skola jag vill men jag ska ändå göra mitt absolut bästa i år.

Första skoldagen var som vanligt riktigt onödig, gick i princip bara genom schemat och pratade lite med våra mentorer. Slutade i alla fall vid 11 så då gick jag hem med Sigrid och när jag kom hem bakade jag och fixade lite inför fredag. Nu ska jag ta ett bad och sen ska jag lägga mig riktigt tidigt så att jag är utvilad imorgon. Hoppas att alla hade en bra första dag i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar