2013-05-23

stress

Heyy. Har haft väldigt fullt upp de senaste veckorna, haft helt galet mycket i skolan. Antar att de flesta känner igen sig? Igår hade jag i alla fall tre prov som gick väldigt bra trots att det var en sjukt dålig dag. Bland annat mitt slutprov i grundskolans hemkunskap, viktigaste provet på heeela terminen eftersom jag kommer att få mitt slutbetyg redan nu. Mot alla om och men lyckades jag dessutom springa 3km på 18min samt gå 8km. Rörde alltså på mig över 1,1mil även fast jag egentligen mådde pissigt. Ganska stolt, hehe.

Ni kan ju gissa vad jag gör nu, ännu mer plugg. Har ca 1000 skrivuppgifter som skall in på måndag + muntligt prov i franska, börjar känna mig rejält stressad men det kommer nog gå bra. Bara tre veckor kvar till sommarlovet så det är bara att hålla ut ett litet tag till. PUSS PÅ ER ALLA FINA!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar