2013-01-06

yesterday was a good day

Gårdagens outfit:
Hårband (sjal) -Burberry // Tröja -H&M // Jeans -Levi's // Skärp -Lindex // Väska -Accesories
Hej babes! Ledsen att det inte uppdaterades så mycket på bloggen igår, men hade lite lagom fullt upp. Åkte och shoppade lite med Frida och vi var efterblivna som vanligt. Vi skulle matcha buss men jag trodde att jag var sen så råkade istället ta en tidigare buss. Och sen glömde Frida gå av bussen vid rätt ställe så hon fick åka vidare och sen ta en buss tillbaka. Lite smått kaos men tillslut träffades vi osv. Sen kom jag hem och var hemma i 10 min och sedan skulle familjen på middag hos några vänner. Det var riktigt trevligt faktiskt! Nu ksa jag göra mig i ordning och sen ska hela familjen in till stan och möta upp Thomas och se på "The hobbit".
Bloggar mer sen, ska se om jag hinner lägga upp dagens outfit också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar