2013-01-03

Mitt stackars finger, haha

Ett av mina nyårslöften för 2013 är att inte vara så klantig, hehe. Dagen innan nyår var seriöst sämsta dagen någonsin! Mådde allmänt dåligt, var sjukt uttråkad och alla vänner var bortresta, fick en veckas datorförbud och brännde typ av min fingret (nästan). Fick för mig att jag skulle pyssla på kvällen och tog fram smältlimmet och började hålla på. Slutade med att jag råkade limma på mitt finger så fick världens äckligaste brännsår. Fick lite smått panik när pappa sa att vi borde åka till akuten också, men vi var för lata så vi gjorde inte det. Kommer få världens fulaste ärr på fingret iaf, men det blir väl som ett litet minne från sämsta året?

nu ska jag ta en powerwalk innan det börjar regna, all is och snö från gatorna har tinat bort så ska ta på mig mina gympaskor som jag längtat efter att kunna använda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar