2012-12-25

ointressant men ajaSka ta och lägga mig i mammas och pappas säng och kolla på film snart. Imorgon har jag inget speciellt bokat blir kanske att åka och kolla på mellandagsrean med pappa. Har inte mycket plaerat för dethär lovet men den 28:e ska jag till mormor och morfar för min morbror kommer hem till Sverige då och så ska vi ha lite "minijul" för honom hos mormor och morfar och så ska han få en present som jag fixat också, hoppas att han gillar den! Blogger imorgon, puss!

1 kommentar:

  1. Nu är det din morbror som skriver och undrar hur du tänkte när du satte rubriken "ointressant" på en post om att han nu snart kommer hem...? ;) Han kommer förstås säkert att uppskatta din present - i alla fall om det är en pärlplatta, haha! - men mest uppskattar han att få träffa er alla! Det ska bli så roligt! (Fin var du i håret också.) Många kramar från THO

    SvaraRadera