2012-09-25

Dagen

Shit vad trött jag är! Vaknade vid 6.15 och fixade mig + lillebror. Gick och lämnade honom på hans skola och gick sedan till min skola (började alltså kl.8 imorse...). Sedan var det ett par tröööga lektioner och sedan ridning. Supergulliga hästar alltså (utom att dom var hur stora och läskiga som helst). Men allt gick över mina förväntningar och jag vågade faktiskt klappa hästen, och stå brevid den. "Grattis" tänker nog ni, haha.

Nej men skippade dansen för efter ridningen var mina alleriger inte att leka med. Ögonen var helt röda, näsan rann och jag kunde inte andas genom den, halsen kliade och gjorde sjukt ont eftersom jag nysit ca 50ggr. Men nu har jag suttit och ätit soppa i framför tv:n med familjen. Bloggar mer imorgon! Puss

Bild i repris, ni fattar nog att jag inte är i mitt bästa egopic-mood just nu, hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar