2012-08-13

autumn 2012

Fall

Detta är då min inköpslista inför hösten (+lita annat som man kan behöva).
MÅSTE ha en ny skinnjacka. Min andra köpte jag (eller snarare pappa...) förra året. Låt oss säga såhär: min pappa är underbar men shoppa är väl inte hans starka sida... Hade visat en skinnjacka som jag ville ha och så skulle han bara åka och köpa den på väg hem från jobbet, men han kom hem med en killskinnjacka... Oh god!

Så ja, ni fattar?! Och så vill jag ha ett par till boots, har redan ett par men dom är hur gamla som helst (dock är dom väldigt snygga och sköna), har typ haft dom i 3 år eftersom de fortfarande passar och är fina.

Stickad tröja känns ju lagom höstigt och denna var ju så sjukt snygg också! Ska köpa en i en ljus färg, annars blir det lätt så att jag bara går runt i svarta kläder eftersom det är så fint (svart är min favoritfärg men nej, jag är ABSOLUT inte emo, hehe just had to make it clear...).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar