2012-04-17

About inredning

Överkast dubbel Påslakanset Påslakanset Linnepåslakanset
Tänkte bara berätta lite om mitt intresse för inredning. Man kanske inte kan tro det men jag ÄLSKAR inredning, fast bara fin inredning (dah?). Tycker att det är såå himla roligt att kolla på bilder och köpa fina saker till mitt rum.

Just nu håller jag ju på att renovera mitt rum, eller ja, pappa renoverar och jag planerar... Tycker att det ska bli jättekul med nytt rum. Hade tänkt mig väldigt mycket vitt och stilren "grund" som jag sedan kan köpa saker med mönster och färger att dekorera med. Tycker att det känns bra att köra på vitt eftersom jag antagligen ska ha detta rum tills jag flyttar hemifrån.

Kollade runt lite på nätet och hittade domhär sjukt fina bilderna på H&M. Drömrum säger jag bara! Nej, men tror att jag ska önska överkastet och bäddsättet på de två första bilderna. Men nu har jag skrivit ett långt och onödigt inlägg om detta så, puss på er! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar